ASGHAR (GENERAL)

Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA

Address: Kole Nedelkovski 12A, 1000 Skopje, MACEDONIA
Phone: +38923154050 Mobile: * Fax: *
Website: http://asghar.mk Email: *

Асгар Консалтантс беше основана со мисија да обезбедува беспрекорни и персонални услуги за нашите клиенти, а за да ја исполниме оваа мисија отворивме канцеларии во следниве градови Лахор- Пакистан, Хамбург- Германија, Скопје-Македонија и Софија-Бугарија. Стратешката локација на овие канцеларии ни овозможува контрола во процесот на снабдување и производство во соодветното место. Основниот принцип по кој се водиме во нашето работење е обезбедување на најдобриот производ по разумна цена и во вистинското време. Благодарение на нашиот искусен и професионален тим составен од иселеници комуникациските проблеми со клиентите се сведени на мимимум, а тоа секако резултира со ефикасно ракување со бизнисот.

Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA
x
X